Од МЈП Проаква Водовод Охрид, информираат дека поради интервенција на водоводна мрежа, денес, ќе има прекин на водоснабдување на објектите: Колор и Ремис во близина на Градски пазар на Булевар Туристичка 79.

Прекинот ќе трае од 14 до 16 часот.

OhridNews