Прекин во водоснабдувањето кај корисниците во населбата Црногорци информираат од ЈП Водовод Охрид.

Поради поправка на уличен шибер, денес од 09:00 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците од населбата Црногорци, додаваат од претпријатието.

OhridNews