Поради поврзување на нов приклучок во водоводната мрежа денес до 11:00 часот ќе има прекин во водоснабдувањето на неколку улици во стариот дел од градот, информираат од МЈП Проаква Водовод Охрид.

Прекин ќе има на улиците: „Коста Абраш“ , „Самоилова“ и на дел од „Илинденска“.

OhridNews