Поради лошите временски услови и врнежите од снег, собирот на граѓани од Месната заедница Куратица што беше закажан за 27.02.2018, е одложен.

Собирот се презакажува за 06.03.2018 година во 18 часот, информира локалната самоуправа.

OhridNews