INclusive

Од 09.06.2022 - 23:45 до 10.06.2022 - 00:00

На самиот праг на летото, INclusive диско има примамлива понуда за престојниот викенд. Програмата за оваа недела започнува во четврток со DJ Irie Scratch.

Во петок следува настапот на еден од најпопуларните и најбараните артисти и пејачи во регионот, Саша Матиќ. За него секогаш се бара влезница повеќе поради неговиот извонреден вокал и бројните хитови.

Така ќе биде и на 10-ти јуни, кога несомнено следува одлична атмосфера со „Nadji novu ljubav“, „Prejako“, „Idemo andjele“, „Samo ovu noć“, „Sve ja na prodaju“, „Noć u Sibiru“ и многу други.

Следната вечер односно во сабота, за забавата во INclusive диско е задолжен DJ Architect а атмосферата пред неговиот сет ќе ја загрева DJ Martino.

Забавите овој викенд се само најава за она што Ве очекува во летото пред нас! – порачуваат од INclusive.