Поради временските неприлики невообичаени за овој периот од годината, од фестивалот „Охридско лето“ информираат дека театарската претстава „Име“ на НУ Театар Комедија-Скопје, која беше закажана за утре во 22.30 во Предворјето  на црквата Св. Софија, ќе се игра во Центарот за култура „Григор Прличев“ со почеток од 21 часот.

Од „Охридско лето“ упатуваат извинување до публиката за настанатата промена.

OhridNews