Во петок, со почеток во 14 часот во големата општинска сала, ќе се изврши промоција на книгата „Трите универзитети на проф. д-р Павле Митрески“.

Автор на монографијата е Кристина Алексиеска, а промотори се Славе Ѓорго Димоски и Јован Трпески.

OhridNews