Денеска ќе се одржи промоција на поемата “Градина без мрак” на Александар Трпески.

Поемата е пишувана во стихови и проза и ја претскажува најголемата свадба која треба да се случи, а тоа е свадбата на жената во бело и господарот на срцето, открива авторот.

Промоцијата ќе се одржи во 19 часот, во хотел „City Palace“.

OhridNews