Новогодишните попусти во охридската чаршија сеуште се актуелни, а некои дуќанџии во обид да ги привлечат купувачите уште повеќе ги спуштија цените. Охриѓани се задоволни од сезонскиот попуст, но и покрај тоа голем број граѓани поради нискиот стандард не можат да си дозволат да се подноват со парче облека, освен ако тоа е неопходно.


Распродажбата во охридската чаршија продолжува

OhridNews