OhridNews

2021-01-31 20:00 - 2021-01-31 21:00

Во новата епизода на поткастот „Имам нешто да ти кажам“ со Јован и Вик, што се реализира во соработка со OhridNews, гостин е Верица Недеска.

Таа ги изнесува своите видувања на Охрид, со акцент на животот и перспективата на младите во родниот град. Посочува дека Охрид треба да биде град на младите, иако не изгледа така.

Премиерата на новата епизода од поткастот „Имам нешто да ти кажам“ со Верица Недеска, која ќе може да  ja проследите и тука, почнува во 20 часот.

Верица Недеска гостува во новата епизода на поткастот Имам нешто да ти кажам

OhridNews