Во текот на вчерашниот ден продолжија активностите за уредување и асфалтирање на дел од улиците во општината.

Се изврши асфалтирање на неколку помали улички во населба Рача, во вкупна површина од  360 метри.

Од локалната самоуправа најавуваат дека сличните активности ќе продолжат и во наредниот период, согласно временските услови за работа.