Веќе подолго време се бара Белчо. Изгубен е околу месец дена, го нема од Охрид. Се стравува дека можеби е дислоциран.

Кастриран е и чипиран. Голем раст е, има валкана бела боја. На носето има бел триаголник.

СЛЕДУВА НАГРАДА!!!

Контакт: 075536371; 078276579

Споделете!

OhridNews