Најголемиот производител на леб и печива повторно ги изненадува купувачите. Во сите продавници низ Македонија во тек е промотивна акција на леб тип 500 од 550 грама. Со секој купен ваков леб следат гратис две лајбици од по 50 грама. 

АД „Жито леб“ Охрид 66 години е препознатлив бренд во пекарската индустрија.

OhridNews