Центар за култура „Григор Прличев“

2019-05-25 20:00 - 2019-05-25 21:30

Салонот за продажба на користени возила „Терен ауто плус“ подарува десет влезници за премиерата на наградуваниот филм „Господ постои, името ѝ е Петрунија” на Теона Стругар Митевска, кој премиерно ќе биде прикажан во Охрид во Центарот за култура „Григор Прличев“ во сабота, 25 мај, во 20 часот.

Се што треба да направите е да ја лајкнете фан страната на „Терен ауто плус“ на Фејсбук, да кликнете „Like“ и Share на постот со наградната игра и во коментар под него да ги оставите вашите податоци (име и презиме).

Десетте среќни добитници на влезници ќе бидат избрани компјутерски по случаен избор и ќе бидат јавно објавени на фан страната на „Терен ауто плус“ во сабота во 12 часот.

OhridNews