Времето во текот на неделава во нашата земја ќе биде сончево со умерана облачност во среда и четврток.

Денеска во Охрид температура ќе достигне до 28-от степен додека во текот на следните денови максималната температура ќе биде 32 степени. Најниската температура ќе биде 14 степени.

За викендов кој следува се најавува облачно време исполнето со дождови.

OhridNews