Клубот на млади на Црвен Крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид, организира настан за подигнување на јавната свест за борбата со ретките болести, кој ќе се одржи утре, 25-ти февруари (недела), со почеток во 12 часот на градскиот плоштад.

 

Од настанoт ќе биде изработен видео спот, кој официјално ќе биде промовиран на Денот на ретки болести, на 28.2.2018.

OhridNews