Со спектатакуларна баклијада од бродот Александрија, на градскиот кеј, мостот на желбите, Св. Јован Канео и Самоиловата тврдина навивачката група „Рибари“-Охрид ја заокружија големата прослава по повод 30-от роденден.

„Рибарите“ кои се заштитен знак на Охрид на маестрален начин го одбележаа јубилејот и докажаа зошто се најдобри на тифо-сцената моментално. Прославата на „Рибарите“ беше топ тема изминатава недела а од ексклузивни фотографии можете да видите како изгледаше баклијадата за паметење.

 

OhridNews

(Обновено) Фото: „Гладијаторите“ со победа им го честитаа роденденот на „Рибари“!

Фото: „Рибари“ го раздвижија Охрид, започна големата роденденска прослава!!!