Денеска на пладне во Охрид министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе оствари средба со министерот за внатрешни работи на Република Албанија, Фатмир Џафај.

Средбата на министрите за внатрешни работи на Македонија и Албанија ќе се одржи во вилата „Охрид“.

OhridNews