Центар за култура „Григор Прличев“

2019-04-12 20:00 - 2019-04-12 21:30

Народниот театар Охрид, во петок, 12 април, ќе ја изведе претставата „Стаклена менажерија“ од Тенеси Вилијамс, во режија на Софија Ристевска Петрушева.

Во претставата играат: Никола Тодороски, Стрезо Стаматовски, Адријана Билаловиќ Тодороска и Филип Кипровски.

Карти по цена од 200 денари можат да се најдат на билетарата при НУЦК “Григор Прличев” – Охрид.

Претставата почнува во 20 часот.

OhridNews