Стоматолошкиот центар „Д-р Баткоски“ не престанува со изненадувањата.  Познатиот стоматолошки бренд во соработка со магазинот за здравје и современ живот „Наше Здравје“, доделува бесплатно фиксна протеза на еден среќен добитник.

За да станете потенцијален добитник на оваа награда, се што треба да направите е: 

1. Да ја лајкнете фејсбук страницата на Стоматолошкиот центар „Д-р Баткоски“ (доколку не сте го направиле тоа)

2. Во коментар во постот да означете (тагирате) минимум двајца ваши фејсбук пријатели

3. Да го споделите постот на вашиот фејсбук ѕид

Со тоа станувате потенцијален добитник на наградата. Добитникот ќе биде избран по случаен избор со специјален софтвер и ќе биде објавен на 15 мај.

Учесниците кои не ги исполнуваат сите горенаведени услови, како и оние кои оставиле повеќе од еден коментар нема да се земат во предвид во извлекувањето. 

OhridNews