Среќниот фаќач на крстот на годинашното чествување на празникот „Богојавление“ – Водици, Иван Лотески изрази желба, наградата- телевизор која ја обезбеди традиционалниот спонзор, компанијата „ Зегин“, да биде доделен како хуманитарна помош.

Телевизорот како хуманитарна помош на Роберт Николовски, чија куќа неодамна беше опожарена, му го врачи Марина Бебекоска-Донева, регионална директорка на „ Зегин“.

 

 

OhridNews