Враќањето на публиката на трибините наместо да биде мотив повеќе за фудбалерите на Хамбургер испадна голем проблем. Хамбургер во Купот на Германија изгуби од Динамо Дрезден 4-1, а фудбалерот Тони Лајстнер се качи на трибините и се пресмета со дел од публиката која наводно го провоцирала. Лајстнер имаше блиска средба со две лица на трибините кои за среќа не реагираа како фудбалерот и не предизвикаа поголем инцидент. Погледнете!

OhridNews