Традиционалната крводарителска акција, што по повод празникот Богојавление – Водици ја организира Црвениот крст од Охрид, годинава ќе се одржи во студентскиот дом „Никола Карев“.

Крводарителска акција за Водици во Охрид има од 2005 година.

OhridNews