Три лица се убиени утринава во 10 часот во селата Глумово и Кондово, во скопската општина Сарај. Од МВР соопштија дека едно лице е убиено во Глумово, додека две лица се убиени на влезот во село Кондово. При обидот да биде приведен во Глумово, напаѓачот се самоубил.

Според првичните информации,  Ш.С., жител на Глумово си ги убил братот и двајцата внуци.

Увидот сè уште трае.

OhridNews

Макфакс