хотел Гарден

2019-06-07 21:00 - 2019-06-08 01:00

Уживањето не е комплетно ако не се задоволат сите сетила. Покрај одличното мени и вкусните специјалитети од квалитетната кујна, ресторанот на хотел „Гарден“ на посетителите во викендите (петок и сабота) им нуди уникатна разонода со врвна музика внимателно селектирана и интерпретирана од маестралната пијанистка и вокал Емилија Маринова.

Викенд вечерите со одбрана музика со Емилија Маринова почнуваат во 21 часот.

OhridNews