Се уште одекнуваат позитивните импесии од промоцијата на Годишната ревија на настани на OhridNews, во која се поместени најзначајните случувања во годината што измина и прогласувањето на успешните приказни во 2017 година.

Како изгледаше настанот што се одржа во „Куба Либре“ погледнете од видеото:


од промоцијата на Годишната ревија на настани на OhridNews

OhridNews