Министерството за внатрешни работи (МВР) на својата официјална страна објави видео и фото материјал од последиците од поплавите кои го зафатија главниот град во нашата земја.


До сега има 21 жртва, а од нив 20 се идентификувани, а голема e материјалната штета од поплавените домови и излетаните возила од патот кој исто така има претрпено големи оштетувања.Обновено:Бројките се зголемуваат, 21 загинато лице, 20 идентификувани

OhridNews