Култниот охридски ресторан „Св. Софија“ синоќа го одбележа 30-от роденден.

На прославата присуствуваа голем број гости, видни граѓани, јавни личности, деловни партнери и пријатели. Тие се потсетија на прекрасните моменти минати во ресторанот „Св. Софија“ кој е меѓу напрепознатливите угостителски брендови во градот и репрезент на културата и традицијата на Охрид.

Фото галерија (А. Момироска)