Песната “Тие да се тука” е трета по ред на артистот Јован Куцин, со кој го најавува и неговиот прв албум.

Песната направена е во соработка со Борче Кузмановски, повеќе познат како композитор, аранжер и пијанист на групата Нокаут. Наскоро најавуваат видео запис и уште многу свежа музика на Македонската сцена.”