На ден 18.08.2019 (недела) од 05:00 до 10:00 часот, ќе има прекин во снабдувањето со електрична енергија на територијата на цела општина Ресен и сите населени места во Преспанскиот регион.

Прекинот во снабдувањето со електрична енергија во Преспанскиот регион е на барање на МЕПСО, информира ЕВН.

OhridNews