Раде Трифуноски, Даниела Угриноска и Катерина Ѓорѓиоска- се тројцата најсреќни меѓу вработените во Локалната самоуправа кои годинава ги пронајдоја паричките.

Тие се тројцата нови кумови кои идната година ќе треба да го организираат, традиционалното , вртење на питата со паричката, што вработените во Локалната самоуправа секоја година го организираат за Василица.

OhridNews