Во неделниот избор на коментари на актуелни теми кои нашиот портал ги споделува на фан страната на социјалната мрежа “Facebook“: facebook/ohridnews.mk и пристигнатите реакции и мислења на контакт адресата на редакцијата, денеска, пренесуваме мислења на граѓаните за условите во градинките, Вевчанскиот карневал, акцијата на УЈП, за Водици и новите кумови…

Коментари на неделата (12.01.2015 – 18.01.2015)

Забелешка за згрижувањето на децата во градинка. Од установата бараат разбирање за настанатите измени

Анима Мунди обвини за насилство врз животните на Вевчанскиот карневал, општина Вевчани се огради од маските

Исечени гумите на возило од УЈП во Охрид

Фото: Наместо да ја санираат бандерата, ја врзале за светилка

Новинарот Кежаровски итно спроведен во затвор!

Охридските наставници нема да штрајкуваат

Жељко Јоксимовиќ и Зоран Милески го презедоа кумството за Водици во Охрид

Јоксимовиќ: Се чувствувам како охриѓанец

Светиот крст во Охридското Езеро оваа година ќе се фрла од „кај колцето“!

 

Изборот на коментари на теми објавувани во текот на седмицата се објавува во недела. Целта е да се поттикне слободната и критичка мисла за случувањата кај нас и да се актуелизираат проблемите на граѓаните. Објавените коментари во оваа рубрика се мислења на граѓани, а не на редакцијата на OhridNews, која не сноси одговорност за изнесените лични ставови на читателите. Коментари со навредлива содржина и мислења кои поттикнуваат насилство, омраза и нетрпеливост по било која основа не се поддржуваат и нема да се објавуваат.

OhridNews