На патот кон село Калишта, вчера, околу 16.5 часот, настанал пожар при што била изгорена површина со трска.

Екипа на Територијалната противпожарна единица Струга го изгаснала пожарот, а повредени лица нема.

Извршен е увид.

OhridNews