Од министерството за внатрешни работи информираат дека по извршената обдукција на пронајденото тело изгорено во пожарот во куќа во Песочан утврден е идентитетот на лицето.

Станува збор за 81-годишно лице, сопственик на опожарената куќа. Причините за пожарот се утврдуваат.

OhridNews