Воска за новогодишните празници е eдна од највеселите населби во градот. Забавите тука се уште траат, а се разбира неодминлив декор се огнометите кои никако да престанат. Од време на време на небото ќе засјаат ракети во разни бои, некогаш порано некогаш подоцна во ноќта, но така е за Нова година во Воска.


Во Воска Нова година уште се слави

OhridNews