Вработените од Здравствен дом ќе ја добијат ноемвриската плата пред новогодишните празници.

Ова за OhridNews го изјави директорот, Митко Дабески. Тој не ги откри причините поради кои на вработените сеуште не им е исплатена ноемвриската плата, но информира дека на сметката на Здравствен дом од страна на Министерството за здравство парите веќе се префрлени, па така во текот на денот вработените ќе ги добијат своите ноемвриски плати.

OhridNews