На 27 ноеври се одржа една од познатите манифестации за makeup Beauty Messe во Цирих. Се работи за настан на кој се презентираат познати makeup врвни козметички брендови.

На манифестацијата во Швајцарија фотографите  ја „уловија“ и моделката од Македонија Ева која беше единствен модел и главна ѕвезда на овој настан.

Ева ја шминкаа познати врвни имиња, а таа уживаше во нивната професионалност и креативност. На крајот на оваа манифестација имаше и коктел дружење и разни изненадувања.

OhridNews