Ресторан „Чун“

2020-03-08 10:00 - 2020-03-08 23:59

За празникот на жената, Ресторан „Чун“ повторно ги изненадува посетителите.

Во недела, 8 Март, целото мени во „Чун“ е на попуст од 20%!

За уживањето да биде комплетно ќе се погрижи музика во живо, информираат од ресторанот со уникатен поглед на Охридското Езеро.

Информации и резервации: 071 355 773.

OhridNews