ИутеКредит Македонија

Од 01.03.2023 - 00:00 до 31.03.2023 - 20:00

Во периодот од 01.03.2023 до 31.03.2023, ИутеКредит Македонија организира нова наградна игра и им овозможува на сите свои корисници да станат добитници на многу вредни награди. Наградниот фонд вклучува:

• 5 x велосипеди
• 10 x мобилни телефони
• 35 x Mastercard картички (гифт ваучери)

Право на учество во Наградната игра имаат сите клиенти кои ќе поднесат Барање за одобрување на ненаменски потрошувачки кредит во ИутеКредит и истиот ќе им биде одобрен во текот на времетраењето на наградната игра. Аплицирајте за потребната сума на парични средства и станете добитник на вредна награда. Барањето за кредит може да биде поднесено преку сите канали за аплицирање и тоа: преку мобилната апликација MyIute, онлајн на веб страницата www.iutecredit.mk, во некоја од експозитурите на ИутеКредит во поголемите градови во Македонија или телефонски на контакт бројот 13 333.

Правилата на наградната игра може да се погледнат тука.

Извлекувањето на наградите ќе биде на 10.04.2023 год. по принципот на случаен избор, и ќе се врши по електронски пат од системската база на податоци во која учествуваат клиентите на кои им е одобрен кредит во дадениот период.

Добитниците на Наградната игра ќе бидат објавени во рок од 3 дена од денот на извлекувањето на наградите на:
– веб страните на Организаторот: https://iutecredit.mk
– Facebook страницата на Организаторот: https://www.facebook.com/iutecreditmacedonia

OhridNews/PR