Вечерва, со почеток во 20 часот во СРЦ „Климент Колески“ ќе стартува Меморијалниот турнир во мал фудбал во чест на Градоначалникот на Охрид проф. Јован Стојаноски.

На програмата има четири натпревари

Двојки:

20ч АСП Пак – Кафе бар Арена

21ч Х. Нова Ривиера – Мате Маркет

22ч Мешеишта – Лакочереј

23ч Викса Пром – Санитарија Грини

OhridNews

 

Извлечени се групите за меморијалниот турнир во мал фудбал „Јован Стојаноски“