НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:
“Далеку од вистината” – Линвуд Баркли
“Кралска измама” – Стив Бери
“Трите ќерки на Ева” – Елиф Шафак
“Разум и чувствителност” – Џејн Остин
“Тајна задача: Љубов” – Џули Џејмс
“Човекот кој го создаде Хитлер” – Дејвид Луис
“Полиња жито ридишта крв” – Анастасија Н. Каракасиду
“Акварели” – Васко Ташковски
“Масонски степени” – Миле Миќуновиќ
“Модерна масонерија” – Миле Миќуновиќ

Издавањето на книгите во охридската библиотека се врши секој работен ден од 8 до 18 часот.

OhridNews