fish & lounge bar Lihnidos

2018-11-10 21:00 - 2018-11-11 01:00

Во сабота 10 ноември, во фиш и лаунџ бар Лихнидос настапуваат Кико и Коки.

Забавата почнува во 21 часот.

Инфо и резервации на: 078 966 599