Министерството за труд и социјална политика информира дека 19 јануари, сабота, е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Македонија.

Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од православната вероисповед им го честитаат празникот Богојавление (Водици).

OhridNews