Sky Corner

2021-12-03 16:30 - 2021-12-03 00:00

По напорната работна недела, време е за малку одмор и релаксација. Уживајте во звуците на добрата музика со група „Сарај“ овој петок и бидете дел од „аfterwork party“ во Скај Корнер со почетокот во 16:30 часот.

OhridNews