Sky Corner

2021-03-01 09:00 - 2021-03-31 21:00

Блеснете во полн сјај.

Доведете го своето тело до перфекција со професионалните третмани на рачни антицелулитни масажи.

Препуштете се на знаењето и вештините на нашите професионални терапевти.

Закажете го Вашиот термин уште денес: 071/331-607

Со секоја резервација добивате картичка за лојалност од @skycorner__ и @bistrocorner