Проверени половни автомобили со сите потребни документи за регистрација, од сега можете да најдете во новоотворениот Авто плац „Мото“ на излезот од Охрид, на патот за Битола.

На плацот „Мото“ покрај половни автомобили од марките Мерцедес, Пежо, Ауди, Фолксваген, Опел има и рентакар и автомобили по нарачка. 

Авто плацот „Мото“, кој официјално со работа започна денеска,  ќе работи во две смени.  Повеќе информации за автомобилите кои се на продажба и совети, ќе добиете од стручните лица кои работат на авто плацот ,,Мото” на ул. ,,15 Корпус”, во непосредна близина на сервисот на ,,Галеб” и станицата за технички преглед на возила. 

OhridNews