Хотел Нова Ривиера

2019-01-13 20:00 - 2019-01-14 01:00

Традицијата вели Стара Нова година – Василица да се помине во добро расположение во друштво со добра храна, пијалак и убава музика.

Затоа не пропуштајте ја одличната понуда за Василица на хотелот „Нова Ривиера“ во центарот на Охрид, кој нуди извонредно мени со традиционални национални јадења, неограничен пијалак и музика.

За многу години!