Cuba Libre beach&bar

2019-08-28 22:00 - 2019-08-25 01:00

Во среда, 28 август, на плажата Куба Либре, ќе настапи извонредниот латино бенд Кубалканика.

Забавата почнува во 22 часот.

Geplaatst door Cuba Libre Beach op Dinsdag 18 juni 2019