Кадмо бар

2019-02-08 21:00 - 2019-02-09 01:00

Во петок, 8 февруари, вечерта во Кадмо бар е посветена на македонската забавна музика.

За забавата ќе се погрижат Данди и пријателите.

Почеток 21.00ч.