Познатиот охридски угостителски локал „Кадмо“, денеска одбележува девет години од постоењето.

По тој повод, вечерва, во „Кадмо бар“ се подготвува голема роденденска забава со „Cubano Soy band“.

Под брендот „Кадмо“ успешно работат и плажата „Кадмо“, како истоимениот лаунџ бар во центарот на градот.

Среќен роденден!

OhridNews